No SSO cookie

Programul “Service 4+” de la OPEL

voteaza
(0/ 0)
Programul “Service 4+” de la OPEL
Noutati-auto · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

“Service 4+” face parte din pachetul de produse “OPEL. SIGURANTA TOTALA”

 
 

Programul “Service 4+” a debutat in 2010 sub forma unei oferte permanente de pachete pentru operatiuni de intretinere dedicata modelelor Opel. Programul este valabil pe termen nelimitat la dealerii autorizati din Romania exclusiv pentru modelele Opel cu cel putin 4 ani vechime.

Pe langa cele mai populare variante Astra si Corsa, disponibile chiar de la inceput, luna noiembrie a acestui an aduce extinderea ofertei, acoperind astfel cele mai apreciate motorizari de catre clientii din Romania. Suplimentarile includ modelele Opel Vectra C cu urmatoarele variante de motorizare: 1.8 benzina, ca si propulsoarele diesel de 1.9, 2.0 si 2.2. Opel Astra G, una dintre cele mai longevive variante ale compactei Opel, se regaseste in program cu noi pachete, pentru motorizarile 1.7, 2.0 si 2.2 diesel. Opel Astra H, un alt succes de piata, este disponibila si cu motorizarea 1.9 diesel.

Monovolumul care a revolutionat automobilul de familie isi continua cariera de masina fiabila, iar pachetele “Service 4+” pentru Zafira A includ motorizarile 1.7, 2.0 si 2.2 diesel, varianta de 1.9 diesel fiind disponibila pentru Zafira B.

Oferta “Service 4+” include cele mai frecvente interventii si le ofera la preturi fixe, indiferent de dealerul inclus in program care realizeaza operatiunea. Manopera este, de asemenea, inclusa in pretul comunicat, iar la interventii se utilizeaza exclusiv piese de origine si ulei GM.

Mai mult, orice automobil Opel se incadreaza in acest program, indiferent de tara de unde au fost achizitionat, iar aplicarea programului nu necesita inregistrare prealabila sau cost suplimentar. Costul recomandat al unui schimb de ulei este de 99 de lei cu TVA, iar un pachet service complet include filtru ulei, garnitura, bujii, filtru de aer, filtru de combustibil, filtru de polen, ulei, verificare frane si manopera si are pretul maxim de 499 lei cu TVA, la utilizarea uleiului full sintentic 5W30. Toate informatiile si preturile recomandate, ca si lista modelelor incluse in program sunt disponibile online, ca si la reparatorii autorizati ai marcii.

Opel ofera clientilor sai un tip de produs dedicat exclusiv clientilor proprietari de autovehicule marca Opel, in baza caruia beneficiaza de reducere de pana la 25% la asigurarea CASCO. Mai mult, viitorii clienti vor beneficia si de reparatii fara fransiza in cazul daunelor de peste 500 euro. Toate operatiunile sunt efectuate in atelierele service autorizate Opel, cu piese originale. Costurile cu polita RCA a posesorilor de Opel sunt, de asemenea reduse, si pot ajunge pana la discounturi de 25%.

Proprietarii masinilor Opel au posibilitatea de a opta pentru un serviciu care le asigura siguranta totala a calatoriilor in strainatate. Un cost anual de 12,19 euro fara TVA acopera servicii precum asistenta mobila, remorcare, inchirieri de autovehicule, transport spre sau dinspre casa, cazare in regim hotelier, ridicarea autovehiculului. Zona acoperita de produsul “Asistenta rutiera” oferit de Opel include toate tarile din aria geografica a Europei.

Pe langa garantia standard a producatorului, posesorii automobilelor Opel au posibiltatea de a-si extinde perioada acoperita de beneficiile garantiei, pentru 12, 24 sau 36 de luni. Astfel, se poate ajunge pana la 5 ani fara griji, cu atat mai mult cu cat garantia este transferabila la vanzare. Garantia este valabila atat in Romania, cat si in afara tarii, iar operatiunile de service se realizeaza doar la reparatorii autorizati, cu piese originale.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (4)

scris de carmenflorin

bravo Opel! felicitari pentru acest program

scris de sims

o idee buna din partea celor de la opel

scris de ovyy

M-am dus pe site-ul opel.ro sa vad lista de preturi: - schimb pompa apa - model ASTRA H - pret 449, mi se pare cam scump.

scris de cameluss

o idee excelenta aceea de a putea opta pentru un serviciu care asigura siguranta totala a calatoriilor in strainatate,

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1872 :: 17.79MB