No SSO cookie

Primele imagini ale noului CR-V

voteaza
(0/ 0)
Primele imagini ale noului CR-V
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cateva imagini ale noului Honda CR-V au scapat pe Internet.

 
 

Nu mai este demult niciun secret ca Honda pregateste un inlocuitor al actualului model CR-V. Insa detal;iile asupra acestuia au fost tinute sub cheie, cel putin pana acum. Recent, cateva fotografii, care reprezinta de fapt schite ale masinii aflate in lucru, au ajuns pe Internet. Evident, toata presa auto le-a preluat, deoarece popularul SUV este un bun subiect de comunicat.

Forma noii generatii CR-V este foarte apropiata de cea a generatiei actuale. Fiind un model de succes, Honda n-a vrut ca schimbarea sa fie dramatica ci a preferat ca efectul deintinerire sa ramana cumva in cadrul familiei. Nici fata de conceptul prezentat in luna iulie, modelul din schite nu este foarte departe.

Honda CR-V, care ar trebui sa-si faca debutul mondial la Orange County Auto Show 2011, pastreaza noua infatisare a grilei fata, mult marita fata de cea a modelului actual, lampile fata alungite, montantul D stilizat elegant, in timp ce elementele extravagante ale conceptului, cum sunt rotile cu jante masive, au fost inlocuite cu unele mai convenabile.


Sub capota, ne asteptam sa regasim motorul de 2.4 litri, in patru cilindri, pe versiunea de baza, cu aproximativ aceleasi caracteistici pe care le stim deja. Insa cumparatorii vor putea opta pentru cutia automata cu sase rapoarte, care transmite miscarea catre puntea fata, respectiv ambele punti, in functie de nivelul de echipare ales.
Marele semn de intrebare este daca Honda a reust sa inghesuie, undeva in portbagajul noului CR-V, un al treilea rand de scaune?

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3014 :: 17.79MB