No SSO cookie

O noua generatie Honda CR-V la orizont?

voteaza
(0/ 0)
O noua generatie Honda CR-V la orizont?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Specialistii auto preconizeaza aparitia noii generatii Honda CR-V.

 
 
Un nou  Honda CR-V este in carti, insa este posibil, desi vorbim despre o generatie urmatoare, sa nu difere ca aspect de actualul crossover de clasa compacta.


Desi nu exista niciun comunicat oficial din partea Honda care sa confirme iminenta aparitie a popularului CUV, avand in vedere ca actuala configuratie depaseste in vanzari pana si Toyota Rav-4 si este in continuare in topul pozitiv cand vine vorba despre testele comparative cu modelele din aceeasi clasa, este normal sa nu ne asteptam la diferente foarte mari intre generatii.


Ce se va schimba odata cu noul CR-V este cu siguranta economia de carburant. Astfel, varianta cu tractiune fata, care are un consum de 8,4 l/100km extraurban, va ajunge la 7,84 l/100km. Jurnalistii de la Car and Driver sugereaza ca  nu are sens sa ne asteptam la schimbari majore ale motorizarii de 180 CP disponibile acum pe CR-V.


Vanzarile masive inregistrate de Honda CR-V au tansformat vehiculul intr-un fel de gasca cu oua de aur pentru compania nipona. De aceea, modelul trebuie tratat cu delicatete, spre deosebire de felul conservativ in care a fost redesenat Honda Civic, modelul lansat recent la New York Auto Show 2011.

Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2089 :: 17.78MB