No SSO cookie

Honda CR-V Concept se prezinta

voteaza
(0/ 0)
Honda CR-V Concept se prezinta
Concepte · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Honda a dezvaluit presei noul concept CR-V.

 
 

Chiar daca nu este programat sa intre in show-room-uri pana la sfarsitul anului, noul Honda CR-V a fost lasat "liber" in presa, sub forma unui concept, despre care se poate afirma ca este foarte aproape de felul in care va arata versunea pentru productie.

Chiar daca designul este al unui crossover conventional, exista posibilitatea ca in interior sa apara un al treilea rand de scaune, oferit ca munitie suplimentara impotriva celui mai apropiat rival, Toyota Rav4, care ofera deja aceasta optiune.


Impotriva cursului firesc impus de varsta masinii, CR-V ramane un model cu vanzari spectaculoase in segmentul sau, atingand pana la 200.00 de unitati comercializate pe an. Asadar, odata cu noua generatie Honda a decis sa nu intervina cu o schimbare majora de design, urmand filozofia care spune ca daca ceva merge bine, nu trebuie reparat.


Noul CR-V va fi oferit in standard cu tractiune pe fata si cu un motor aspirat natural de 2,4 litri, in patru cilindri, care ofera intre 180 si 200 CP si ar trebui sa ofere un consum mai bun decat cel de 11,2/8,4 l/100 km, in ciclu urban, respectiv extraurban, al versiunii aflate acum pe piata. Evident, versiunea 4x4, care va putea fi comandata optional, va veni cu alte cifre in dreptul consumului.


De asemenea, o transmisie automata cu sase rapoarte o va inlocui pe cea prezenta, care are numai cinci viteze.

Cum am mentionat mai sus, vanzarile noului CR-V ar trebui sa debuteze la sfarsitul anului, iar premiera mondiala ar trebui sa aiba loc la Los Angeles Auto Show 2011, in noiembrie. Insa cu siguranta, farurile cu tenta neagra, jantele supradimensionate si botul agresiv al conceptului, nu-si vor face loc si pe versiunea de serie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de lilif

Noul concept Honda CR-V merita aprecierea noastra. Are un desing deosebit . Ne ofera confort si siguranta.

scris de Trianca

Are un design deosebit!!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0955 :: 17.78MB