No SSO cookie

Noul Toyota Yaris se prezinta!

voteaza
(0/ 0)
Noul Toyota Yaris se prezinta!
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jurnalistii de la Autocar au reusit sa procure primele imagini oficiale cu noul Toyota Yaris sau Vitz, asa cum este numit in Japonia. Noul model va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva in 2011.

 
 
Noul Yaris masoara cu 100 mm mai mult in lungime, are ampatamentul cu 50 mm mai mare si o inaltime cu 20 mm mai mica. Latimea a ramas de 1695 mm, pasagerii din spate au cu 35 mm mai mult spatiu, iar masa a fost redusa cu 30 kg, noul model avand acum o masa de 1.000 kg.

Design-ul exterior a suferit modificari majore comparativ cu modelul curent. Acesta a primit un kit aerodinamic agresiv, o noua capota, noi blocuri optice si stopuri, grila noua, bare redesenate si se pare ca versiunea de performanta RS va avea sistemul de evacuare montat central. Design-ul urmeaza filozofia de design regasita si pe noul Verso S.

In ceea ce priveste propulsoarele, noul Yaris va fi disponibil pentru inceput cu doua versiuni pe benzina, cel de 1.0 litri si 68 CP si cel de 1.33 litri si 93 CP. Propulsorul de 1.3 litri va primi ca si optiune sistemul start and stop, acesta are rolul de a reduse consumul de carburant. Toyota va lansa in 2012 o versiune diesel si una hibrida. Noul Yaris va fi dotat in standard cu o transmisie manuala cu cinci trepte.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Vorba lui Dorel << E urata>> La motorizarea de 1 L 68 CP sper sa schimbe chitul de ambreaj si pompa de apa care cad intr-o veselie la modelele Peugeot 107 si Ctroen C1

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2171 :: 17.78MB