No SSO cookie

Noi imagini cu viitorul Toyota Yaris!

voteaza
(0/ 0)
Noi imagini cu viitorul Toyota Yaris!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Numarul imaginilor cu noul Toyota Yaris incepe sa creasca, iar autotenticitate acestora incepe sa fie greu de negat. Noul set de imagini ne prezinta si interiorul compactei japoneze.

 
 
Noul Toyota Yaris va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva in 2011. Cu toate ca aceste prime imagini nu sunt oficiale, ele par a fi luate dintr-o brosura din Japonia. Modelul Yaris este comercializat in Japonia sub numele de Vitz.

Design-ul exterior a suferit modificari majore comparativ cu modelul curent. Acesta a primit un kit aerodinamic mai agresiv, o noua capota, noi blocuri optice si stopuri, grila noua, bare redesenate si se pare ca versiunea de performanta va avea sistemul de evacuare montat central. Noul model pare a fi inspirat de sub-compania Scion. Design-ul urmeaza filozofia de design regasita si pe noul Verso S.

Toyota pregateste pentru Salonul Auto de la Geneva si o versiune hibrida a compactei Yaris. Lansarea unui model compact hibrid este considerata ca fiind un contraatac impotriva noului Honda Jaz hibrid.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3367 :: 22.16MB