No SSO cookie

Politia din Manchester a confiscat un BMW M3

voteaza
(0/ 0)
Politia din Manchester a confiscat un BMW M3
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Politia din Manchester incearca sa descurajeze lumea interlopa prin expunerea unui BMW M3 confiscat de la un traficant de droguri

 
 

Politia din Tameside, un cartier din Manchester Marea Britanie, incearca sa avertizeze lumea interlopa, expunand o masina confiscata de la un traficant de droguri.

Autoturismul confiscat este un BMW M3 de ultima generatie, alb, in valoare de aproximativ 52.000 Euro. Traficantul de droguri a fost condamnat la doi ani si trei luni de inchisoare la inceputul acestui an.

Inspectorul sef Nick Adderley a declarat: „Nu este corect fata de cetatenii cinstiti care respecta legea si fac fata cu greu crizei, in timp ce criminalii locali conduc automobile de lux. Vom continua sa vizam aceste persoane si vom face publice rezultatele, pentru ca publicul sa vada.”

Legea permite ca politia sa poata confisca bani sau produse ce depasesc suma de 1000 lire daca pot dovedi ca au fost facute sau se vor folosi in activitatile ilegale.

„Mesajul este clar” a mai declarat Inspectorul sef, „ daca esti implicat in activitati criminale, uitata-te peste umar, pentru ca venim sa te luam. Te vom duce in fata instantelor si, de asemenea, te vom lovi unde te doare: la buzunar.”

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2301 :: 22.15MB