No SSO cookie

OFICIAL: BMW M3 CRT şi Frozen Black nu mai pot fi cumpărate

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: BMW M3 CRT şi Frozen Black nu mai pot fi cumpărate
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ediţiile speciale BMW M3 CRT şi Frozen Black s-au epuizat!

 
 

BMW M3 CRT, (foto), cu cele aproape 46 de kilograme mai puţin decât M3, având sub capotă acel celebru V8 de 4,4 litri şi 450 CP, totul într-o ediţie în patru portiere, este exact reţeta de succes  pentru a-i atrage pe colecţionari. Care colecţionari s-au grăbit, drept care toate cele 67 de exemplare produse au fost deja vândute. Mai mult, aceasta s-a întâmplat aproape simultan cu data la care au fost scoase pe piaţă.

 

OK,  te vei duce tot la BMW. Eşti fan BMW! Şi bavarezii au scos şi Frozen Black Edition. Dezamăgire! În doar 34 de minute de la anunţarea disponibilităţii modelului pe piaţă, cele 20 de exemplare produse s-au vândut ca pâinea caldă!

 

Ce-ţi mai rămâne de făcut, fanule de BMW? E simplu: cu vânzarile astea, stai cu ochii pe bavarezii năzdrăvani, care cu siguranţă, vor mai pregăti câteva ediţii speciale, înainte ca modelul actual M3 să fie scos definitiv din producţie, lucru care se va întâmpla mai târziu, în acest an.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3900 :: 17.79MB