No SSO cookie

Opel, partener al Galatasaray Istanbul

voteaza
(0/ 0)
Opel, partener al Galatasaray Istanbul
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Opel a semnat un contrat cu Galatasaray Istanbul si astfel devine partenerul echipei.

 
 

Ajungand la nivelul sferturilor de finala, clubul certifica o traditie de succes: cu 18 campionate nationale si 14 victorii in Cupa, Galatasaray este cel mai popular si mai de succes club de fotbal din Turcia. Motiv suficient pentru Opel de a pune la punct un parteneriat cu clubul european de top.

Presedintele clubului, Ünal Aysal, si Directorul General Opel Turcia, Özcan Keklik, au semnat un acord prin care clubul turc, un veteran al Ligii Campionilor, devine echipa Opel. Prin aceasta actiune, dincolo de parteneriatul auto, Opel poate realiza, de asemenea, o serie de activitati de publicitate alaturi de Galatasaray. In acest fel, Opel ramane sub reflectorul fotbalului si isi extinde prezenta internationala in acest domeniu. Parteneriatul cu Galatasaray Istanbul, ce urmeaza acordului cu Feyenoord Rotterdam, una dintre cele mai importante echipe olandeze, a fost oficializat ca urmatorul pas in strategia viitoare a marcii.

Dr. Thomas Sedran, Vice Presedinte Operatiuni, Business Development si Strategii Opel, spune: "Opel si fotbalul sunt o potrivire perfecta. Legatura se realizeaza la nivelul valorilor brandului, cum ar fi dinamica, performanta si pasiunea. Galatasaray Istanbul este o componenta importanta, in special avand in vedere pietele in crestere din Europa de Est. Nu va fi ultimul pas pe care il vom face, vom consolida si mai mult legatura dintre Opel si fotbal." Presedintele clubului, Ünal Aysal, adauga: "Galatasaray si Opel impartasesc multe valori comune, iar ambele au un trecut bogat. Suntem fericiti sa facem parte din aceasta colaborare si asteptam cu nerabdare succese comune."

Inainte de contractul cu Galatasaray, Vauxhall, marca britanica sora a Opel, a incheiat deja parteneriate cu echipele nationale ale Angliei, Scotiei, Tarii Galilor si Irlandei de Nord. In Bundesliga, Opel este partener al Borussia Dortmund, Düsseldorf Fortuna, Bayer 04 Leverkusen, Freiburg si Mainz SC FSV 05.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3000 :: 17.78MB