No SSO cookie

GM investeste 4 miliarde de euro in viitorul Opel

voteaza
(0/ 0)
GM investeste 4 miliarde de euro in viitorul Opel
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

GM va investi 4 miliarde de euro in Germania si in Europa, pâna in 2016.

 
 

"Fiind o companie auto de nivel global, GM are nevoie de o prezenta puternica in Europa - in termeni de design si dezvoltare, precum si in procesul de productie si vânzari", a declarat Dan Akerson, Presedinte si CEO GM, la un briefing de presa la Adam Opel Haus. "Opel este esential pentru succesul nostru si are sprijinul total al companiei-mama."

Consiliul de Administratie a ales Germania pentru una dintre intâlnirile programate regulat pentru a obtine informatii direct de la sursa cu privire la progresele inregistrate de strategia pe 10 ani DRIVE!2022 si provocarile pietei auto europene. Consiliul a folosit ocazia pentru a se intâlni cu economisti, politicieni si sindicalisti.

In plus fata de Akerson, CEO Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann, Presedintele Consiliului de Supraveghere, Steve Girsky, si Presedintele Consiliului de Lucru, Dr. Wolfgang Schäfer -Klug, au vorbit la conferinta de presa de astazi, la Rüsselsheim. Consiliul de administratie a salutat oaspetii de onoare, prim-ministrul landului Hessa, Volker Bouffier, ambasadorul american, Phil Murphy, precum si primarul din Rüsselsheim, Patrick Burghardt, care a adus vizitatorilor Cartea orasului pentru a o semna.

Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO Adam Opel AG, a subliniat faptul ca este o mare onoare pentru Opel sa gazduiasca consiliul GM: "Acest Consiliu a exprimat din nou foarte clar ca planul nostru pe 10 ani DRIVE!2022, care prevede revenirea noastra la profitabilitatea pâna la mijlocul deceniului, are suportul complet al companiei mama". O mare parte din investitii merg in ofensiva de modele Opel. Pâna in 2016, Opel va introduce 23 noi modele si 13 motorizari noi.

Presedintele Consiliului de Supraveghere Opel, Steve Girsky, a spus: "Consiliul de Administratie se afla aici pentru a isi sublinia solidaritatea si sprijinul. Opel este parte a GM din 1929 si este astazi mai mult decât oricând un element decisiv in forta putere inovatoare a companiei. Acest parteneriat este mai puternic decât a fost vreodata."

In urma intâlnirii cu presa, Dan Akerson a aratat o bucata din Zidul Berlinului care apartine Opel si care va fi plasata in fata Adam Opel Haus, pe Friedrich-Lutzmann-Ring. "Aceasta bucata de zid este un simbol al culturii noastre corporative", a declarat CEO-ul Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann. "Simbolul trebuie sa reamintesca tuturor ca nu acceptam ziduri sau obstacole, ca eliminam orice obstacole din mintile noastre si pe cele dintre diferitele culturi si incepem acum un nou capitol in istoria Opel."

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2111 :: 22.17MB