No SSO cookie

Al doilea teaser Infiniti electric

voteaza
(0/ 0)
Al doilea teaser Infiniti electric
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Infiniti prezinta al doilea teaser al conceptului electric sport

 
 

Infiniti a lansat al doilea  teaser al noului concept de masina electrica sport care va intruchipa noua directie si limbajul de design al producatorul japonez.

In acest film, Francois Bancon, manager general adjunct Directia de Planificare si strategie de produse Infiniti, vorbeste despre provocarile si oportunitatile de dezvoltare a unei masini sport cu un sistem de propulsie alternativ.

Potrivit Bancon, Infiniti va fi "masina sport pentru viitor". Infiniti electric Sports Car Concept va avea un consum mic de combustibil cu zero emisii, dar fara a compromite performanta, ceea ce face sa poata fi folosit prin orase, care devin din ce in ce mai restrictive entru vehiculele poluante.

Infiniti va beneficia de un motor de 1,2 litri cu ardere interna, pentru extinderea autonomiei, ​​impreuna cu o baterie si un motor electric. Bancon spune ca sistemul de propulsie va fi montat pe mijloc, pentru distributia egala a greutatii, manevrare optima si performanta crescuta. Dar el nu a furnizat inca date concrete despre performanta masinii.

Divizia de lux a producatorului de automobile Nissan va prezenta masina concept  la Salonul Auto Geneva 2012, in luna martie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1897 :: 17.78MB