No SSO cookie

OFICIAL: Audi A1 Sportback cu cinci usi

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Audi A1 Sportback cu cinci usi
Noutati-auto · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul model Audi A1 Sportback va intra in showroom-uri in primavara anului viitor

 
 

Dupa ce ne-a tinut in suspans o vreme, Audi ne prezinta  datelor oficiale, impreuna cu mai multe imagini si un video, ale primei versiuni cu cinci usi a A1 Sportback.

Designerii de la Audi au reusit sa adauge 6mm atat in ​​latime cat si in inaltime, pentru imbunatatirea spatiului interior. Lungimea modelul cu cinci usi, 3.95 m si ampatament de 2.47 m sunt identice ca la versiunea cu trei usi.
A1 Sportback are in standard  patru locuri, dar Audi ofera al cincilea scaun la cerere, fara costuri suplimentare.

Portbagajul  A1 Sportback are o capacitate de 270 litri, care poate fi crescut la 920 de litri  prin rabatarea banchetei din spate.
In ceea ce priveste motorizarea, cumparatorii europeni vor avea de ales dintre cele trei  variante pe benzina si trei diesel, toate supraalimentate.

Gama de motoare pe benzina include un motor de 1.2 litri TFSI cu 86 CP si consum de combustibil combinat de 5.1lt/100 km si doua motoare de 1.4 litri TFSI, care produc 122 CP sau 185 CP. Cea mai puternica versiune A1 Sportback ajunge de la  0 la 100 km/h  in 7.0 secunde si la o viteza de top de 227 km/h.

Cei care doresc un diesel pot alege intre doua motoare de 1.6 litri TDI cu 90 CP sau 105 CP, ambele avand un consum de  3.8 lt/100 km si un motor de 2.0 litri TDI, cu 143 CP, care accelerează de la 0-100 km/h  in 8.5 secunde si are un consum de combustibil de 4.1 l/100 km.

Audi ofera o cutie de viteze cu sapte trepte S tronic cu dublu ambreiaj ca optiune la motoarele 1.4 TFSI de 122 CP  si 1.6 TDI de 90 CP si ca dotare standard pe modelul 1.4 TFSI 185 CP.

A1 Sportback  va ajunge in showroom-urile europene in primavara anului viitor, iar  preturile in Germania incep de la 16.950 euro pentru modelul pe benzina 1.2 TFSI versiunea Attraction si 19.050 euro pentru modelul 1.6 TDI  de 90 CP.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (4)

scris de carmenflorin

ar fi perfecta pentru mine

scris de sims

un model foarte agreabil de la audi

scris de cameluss

versiunea cu cinci usi a A1 Sportback este una foarte reusita

scris de ovyy

A1 Sportback este o masina tinereasca, frumoasa si mai presus de toate este un AUDI.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
7.4668 :: 17.84MB