No SSO cookie

A1 E-tron este samanta de scandal intre Audi si WV

voteaza
(0/ 0)
A1 E-tron este samanta de scandal intre Audi si WV
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi considera ca motorizarea propusa de Volkswagen nu ridica A1 E-tron la cotele impuse de standardul brandului.

 
 
In aparenta, toate apele sunt calme in curtea Volkswagen. Potrivit Automotive News, cei de la Audi au refulat si au declarat ca se bat cap in cap cu compania-mama.

Samanta de scandal este A1 E-tron, unde Audi a dorit sa construiasca un motor complet nou, rotativ, pe benzina care sa asigure o autonomie foarte ridicata vehiculului, in loc sa foloseasca tehnologiile puse deja la dispozitie de concern. Atitudinea celor de la Audi pare-se ca i-a infuriat pe cei de la Volkswagen.
Audi ar fi dorit sa construiasca un vehicul care sa reprezinte o alternativa petru BMW Mega City.


Insa politica Volkswagen este ca toate brandurile de sub umbrela sa foloseasca platforme similare pentru realizarea masinilor electrice sau hibrid, sa cel putin asta au declarat, saptamana aceasta, pentru The Financial Times Deutschland.


Totusi, cei de la Automotive News au afirmat, citand surse Audi, ca nu exista niciun conflict intre cele doua companii. Cei de la Volkswagen nu au putut fi contactati pentru a cofirma, sau infirma declaratia anterioara.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.0866 :: 22.18MB