No SSO cookie

Audi A1 e prea scump?

voteaza
(0/ 0)
Audi A1 e prea scump?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi respinge criticile referitoare la pretul prea mare al modelului A1.

 
 
Conform unor speculatii de pe piata auto, pretul destul de piperat pe care-l are A1 este motivul care a impiedicat atingerea cifrelor de vanzari presupuse initial de Audi. La aceasta ora, Audi A1 are un pret pornind de la 15.000 Euro, in Germania, motiv pentru care, mai multi analisti sunt de parere ca acest pret depaseste limitele celor mai multi dintre cumparatorii tineri.


In acelasi timp, Audi declara ca n-a intampinat probleme in privinta comenzilor si ca transfera loturi importante de masini catre dealerii sai. Audi sustine ca se afla, inca, in graficul propus initial, acela de a construi 50.000 de unitati in acest an, dintre care 30.000 sa ajunga la noii proprietari.


Potrivit publicatiei Automotive News, Audi a vandut in jur de 20.000 de unitati A1, de la lansarea hatchback-ului pe piata, in luna august, anul curent. Si chiar daca cifrele enuntate de Audi ar fi conforme cu realitatea, firma germana va trebui sa modifice masina, intr-una cu mult mai apetisanta, undeva in viitorul apropiat, pentru a avea sansa de a se mentine in limitele cifrelor dorite.


Europenii pot obtine un Audi A1 in cinci usi, pe comanda, in timp ce vesiunea in trei usi este unica disponibila cu ridicare imediata.
Americanii pot obtine cel mult imagini cu Audi A1, deoarece modelul nu se comercializeaza in SUA.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3695 :: 22.17MB