No SSO cookie

Noul Rolls-Royce Wraith isi mai dezvaluie din forme

voteaza
(5/ 1)
Noul Rolls-Royce Wraith isi mai dezvaluie din forme
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Rolls-Royce a lansat o campanie de teasing pentru promovarea oului sau model Wraith.

 
 

Dupa ce luna trecuta compania Rolls-Royce a transmis mediei din lumea intreaga o prima fotografie care prevestea iminenta aparitie a celei mai noi creatii din lumea masinilor de lux, astazi avem in fata ochilor o continuare a povestii, scrisa in acelasi fel. Deci, iata cea de a doua fotografie (alaturi de prima, evident), care lasa relativ libere vederii, formele minunate ale Rolls-Royce Wraith.

Compania, detinuta acum de catre Grupul BMW, a mai adaugat si cateva detalii vagi despre Wraith.

In noua imagine, se pot observa formele generoare pe care le are spatele modeului Wraith, "o linie care prevesteste dinamismul modelului", dupa cum spune comunicatul emis de britanici.

La o intrebare simpla, care este totodata complexa, referitoare la puterea modelului, britanicii au raspuns sec: "Adecvata, domnule. Totusi pentru Wraith ne simtitm dator sa fim un pic mai expliciti: Mai mult decat ampla", au adaugat reprezentantii companiei.

Ce se stie despre Wraith este ca foloseste platforma cu ampatament redus a modelului Ghost, care a mai pierdut cateva kilograme in timpul procesului de transformare, cu puterea provenind dintr-un motor prelucrat, de 6,6 litri twin-turbo V12, care ofera o impresionanta herghelie de 600 cai-putere sau poate chiar mai multi.

Premiera mondiala a modelului de lux va avea loc, evident, la Salonul Auto de la Geneva, in data de 5 martie 2013.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2416 :: 22.12MB