No SSO cookie

Noul Maserati GranTurismo Sport cu 460 CP

voteaza
(0/ 0)
Noul Maserati GranTurismo Sport cu 460 CP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Maserati GranTurismo Sport va inlocui modelul S

 
 

Acesta este noul Maserati GranTurismo Sport, care ne-a fost  aratat inainte de premiera mondiala de la Salonul Auto de la Geneva, la inceputul lunii martie.

Noul model, care inlocuieste varianta GranTurismo S, beneficiaza de un motor mult mai puternic si cateva modificari la exterior si interior.

Modelul Sport va avea o versiune imbunatatita a motorului Maserati de 4.7-litri V8, care va castiga cu 10 CP mai mult ca modelul S, pentru o putere totala de 460 de cai putere.

Exista unele modificări vizuale la exterior si anume bara de protectie fata redesenata, cu guri de aerisire mai mari si faruri cu tehnologie LED.

Desi Maserati nu a publicat inca nici o fotografie de interior, compania italiana ne spune totusi ca modelul Sport va avea un set de scaune fata si spate si un volan nou, „cu un aspect mai sportiv si musculos”

content channel

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2160 :: 22.12MB