No SSO cookie

Novitec ridica puterea Maserati GranTurismo MC Stradale

voteaza
(0/ 0)
Novitec ridica puterea Maserati GranTurismo MC Stradale
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul german Novitec ofera un kit de performanta pentru Maserati GranTurismo MC Stradale

 
 

Maserati GranTurismo MC Stradale a fost lansat anul trecut la Paris Motor Show ca o alternativa mai usoara si mai hardcore a modelului standard. Modelul are 450 CP si 510 Nm cuplu.

Renumita Casa de tuning germana Novitec si divizia Tridente, care este specializata pe modele Maserati, a decis sa intervina si sa ofere proprietarilor de MC GT Stradale un pachet  upgrade care se concentreaza pe performanta.

Novitec Tridente a montat un turbocompresor nou impreuna cu un intercooler  apa-aer, injectoare personalizate si un ECU reprogramat pentru coupe-ul de 4.7-litri V8. Ca urmare, masina are acum  646 CP  si 624 Nm.

Aceste upgrade-uri permit GranTurismo MC Stradale sa ruleze de la 0-100 km/h  in doar 3.9 secunde si sa ajunga la la 200 km/h in 14 secunde.

Alte modificari de performanta includ un kit de suspensie mai joasa, un sistem de evacuare sport cu tevi  uriase si un set nou de jante din aliaj de 21 inch in fata si 22 inch la spate, invelite in  anvelope Pirelli.

Pretul stabilit pentru acest kit este de aprox. 23.900 euro.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de carmenflorin

Masina cu suflet, care ar trebui condusa de soferi adevarati.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.1976 :: 17.8MB