No SSO cookie

Iata detaliile oficiale ale noului Toyota FT-86

voteaza
(0/ 0)
Iata detaliile oficiale ale noului Toyota FT-86
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Datorita afisarii unei brosuri pe internet, Toyota FT-86 nu mai are secrete.

 
 

In urma publicarii pe internet a unei brosuri cu datele tehnice ale modelului, Toyota FT-86 si-a facut mai intai loc pe forumurile japoneze, pentru ca in putin timp, imaginile si detaliile sa faca ocolul globului pamantesc.


Toyota FT-86 are o lungime de 4.240 mm, o latime de 1.775 mm, este inalt de numai 1.285 mm si are un ampatament de 2.570 mm.
Pe piata nipona, FT-86 este motorizat de Subaru, care a pus sub capota o unitate de 2.0 litri boxer, care ofera 200 CP la 7.000 rpm si 205 Nm la 6.600 rpm. Este foarte probabil ca aceste cifre sa ramana valabile si pentru ofertele de pe alte piete.

Conform brosurii respective, Toyota FT-86 va fi oferit, cel putn in Japonia, in doua variante de echipare, fiecare dintre ele putand fi comandata fie cu transmisie manuala, in 6 trepte, fie cu una automata, tot cu 6 viteze.

In prima varianta de echipare, versiunea prevazuta cu transmisie manuala cantareste 1.230 kg, in timp ce automata trage la cantar mai greu, totalul fiind de 1.250 kg. Insa ambele versiuni au acelasi consum mediu de carburant, 8 l/100 km.

Cea de a doua varianta de echipare, in versiune manuala, cantareste 1.210 kg si are un consum de 7,7 l/100 km, in timp ce transmisia automata cantareste 1.230 kg si consuma 7,8 l/100 km.

Mai mult, intr-una dintre fotografii se observa un tabel comparativ, unde sunt furnizate datele competitorilor, Mazda MX-5, respectiv RX-8, dar si cele ale Honda CR-Z.
Restul imaginilor ilustreaza culorile si dotarile optionale care vor fi disponibile la lansarea pe piata.

Indiciul zilei, 1.11.2011, este : Toyota

CLICK PENTRU A ADAUGA INDICIU

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de carmenflorin

Imi plac, cu toate ca nu sunt un fan Toyota.

scris de sims

interesanta brosura

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4035 :: 17.8MB