No SSO cookie

MINI Coupe s-a lansat on line

voteaza
(0/ 0)
MINI Coupe s-a lansat on line
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Premiera absoluta BMW Group: noul MINI Coupe s-a lansat printr-un proiect exclusiv on-line pe 14 octombrie, simultan in 10 tari din Europa Centrala si de Est.

 
 

O premiera absoluta pentru BMW Group – lansarea unui model -  este mutata in spatiul virtual printr-un proiect de mare amploare care cuprinde 10 tari din Europa Centrala si de Est: Bulgaria, Cehia, Grecia, Polonia, Romania, Slovacia, Slovenia si Ungaria.

La baza proiectului sta o aplicatie on-line dedicata, dezvoltata pentru Facebook, si un concurs inovativ menit sa implice fanii intr-o aventura speciala. Alaturi de introducerea pe piata a noului model, proiectul lanseaza si paginile de Facebook

Aventura a fost cuvantul definitoriu pentru noul model – un coupe de 2 locuri cu valente sportive. Asa ca toata experienta oferita fanilor pe Facebook a fost construita ca o aventura. Proiectul incepea in luna iulie a acestui an cu o provocare – o serie de filme dezvaluiau, in etape, detaliile proiectului. Trecerea la fiecare etapa se facea numai dupa primirea unui numar de cate 50 de like-uri si Romania s-a dovedit in acest sens tara cu utilizatorii cei mai activi. Deja in a treia zi de la lansare fanii Facebook parcurgeau toate etapele lansarii unui concurs provocator – „Ce ai face sa o cuceresti?”.

Utilizatorii cu cele mai creative posturi s-au calificat in finala de la Lubliana pentru o noua aventura: o serie de probe nebune in care participantii, cu ajutorul noului MINI Coupe, trebuie sa cucereasca o fata frumoasa. Rezultatul va fi publicat incepand cu saptamana viitoare sub forma unor serii de filme pe Youtube si Facebook, urmand ca cel mai votat dintre acestea sa castige marele premiu – o excursie in doi la Barcelona.

Pana acum campania a adus peste 2500 de fani pe pagina de Facebook MINI Romania, ceea ce inseamna o crestere de peste 1500%, cea mai buna performanta din regiune.

Dimensiunile compacte, suspensia si sasiul deosebit de elaborate, consolele scurte si motoare performate, sunt toate elemente care fac din MINI Coupe un veritabil kart pentru sosele.

Prin MINI Connected, disponibil din septembrie 2010 pe toata gama de modele, MINI a fost primul care a adus internetul in automobil si in Romania. Solutia, alaturi de webradio si aplicatii inovatoare precum MINIMALISM Analyzer sau Dynamic Music, a oferit pentru prima data acces Twitter si Facebook prin displayul central al masinii. Nu este astfel surprinzator ca un automobil care are o legatura atat de puternica cu social media sa fie lansat prin intermediul acestor instrumente de comunicare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2533 :: 22.18MB