No SSO cookie

Mazda RX-8 paraseste scena

voteaza
(0/ 0)
Mazda RX-8 paraseste scena
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mazda opreste productia modelului RX-8.

 
 

Conform unui comunicat publicat de Automotive News, Mazda a scos din productia de serie modelul sport RX-8 datorita vanzarilor extrem de scazute, dar si a noilor reglementari privind normele de poluare.

Anul trecut, Mazda a reusit sa vanda doar 1.134 de unitati ale modelului, iar anul in curs nu a adus niciun fel de modificare benefica. Pana in luna iulie, vanzarile prezinta o scadere de 21%.
Anul trecut, Mazda a fost fortata sa scoata RX-8 din show-room-urile europene, datorita nerespectarii standardelor de poluare, in timp ce compania nipona a declarat ca nu vede niciun motiv sa mai investeasca in dezvoltarea acestui model si alinierea sa la noile reglementari, odata ce se vinde atat de prost pe Vechiul Continent.

Potrivit aceluiasi comunicat, productia a fost incheiata la Hiroshima, in luna iulie, iar vanzarile globale se vor incheia in acest an. Automotive News afirma ca pe teritoriul SUA se mai gasesc in stoc 300 de unitati RX-8.
Si cum aceasta inseamna disparitia unicului motor rotativ pe o masina sport, cei de la Mazda s-au grabit sa declare ca nu au de gand sa renunte definitiv la aceasta tehnologie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4984 :: 17.79MB