No SSO cookie

Masinile abandonate din Dubai sunt scoase la licitatie

voteaza
(5/ 1)
Masinile abandonate din Dubai sunt scoase la licitatie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Politia din Dubai urmeaza sa organizeze o licitatie unde sa vanda toate modelele abandonate. E bine sa stiti ca vorbim de masini exotice. Daca la noi lumea mai abandoneaza un Olcit, o Dacie, un Renault, in Dubai totul e la un alt nivel, se abandoneaza masini de sute de mii de euro.

 
 

Politia din Dubai urmeaza sa organizeze in curand o licitatie auto.
Ei vor vinde toate masinile abandonate pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite. Oferta este una cuprinzatoare, existand 129 de vehicule. Printre acestea se afla un Ferrari Enzo, sapte modele Porsche si alte 20 de modele exotice, asa cum numai la arabi gasiti.
Dupa cum bine stim, Dubai este taramul luxului suprem. Atat de mult lux, incat si printre masinile abandonate gasim modele de sute de mii de euro. Chiar si un model Enzo se regaseste pe lista. Masina a fost produsa in doar 399 de exemplare iar astazi mai sunt in stare de functionare sub 300.
Aceasta problema, a masinilor abandonate, a debutat dupa criza economica cand lumea nu isi mai permitea sa plateasca ratele si solutia a fost abandonarea.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2725 :: 22.17MB