No SSO cookie

M35h Hibrid vs M37 la Nurburgring

voteaza
(0/ 0)
M35h Hibrid vs M37  la Nurburgring
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vettel in Infiniti M35h hibrid impotriva lui Webber in Infiniti M37

 
 

Infiniti face un pas inainte in colaborarea cu Red Bull Racing team, punandu-l pe Campionul de Formula 1, Sebastian Vettel impotriva coechipierului sau Mark Weber, intr-o cursa, la Nurburgring, pentru a marca inceputul vanzarilor europene ale modelului hibrid.

Sebastian Vettel a condus M35h, cu motor de 3.5 litri, pe benzina V6, 306 CP, cu transmisie cu dublu ambreiaj si un motor electric de 68 CP (50kW), cu o putere combinata de 364 CP. Masina are un sprint de la 0-100 km/h de 5.5 secunde si o viteza de top de 250 km/h.

Coechipierul lui la Red Bull Racing, Mark Webber, a participat la cursa cu un Infiniti M37 S Premium, ce are un motor de 3.7 litri V 6, ce produce 320 CP si are un sprint de la 0-100 km/h in 6.2 secunde si o viteza maxima limitata electronic la 250 km/h.

Infiniti nu ne spune cine a castigat cursa de 13 mile si 73 de curbe de la Nurburgring pana la prima conferinta de presa din  13 septembrie de la Frankfurt Motor Show, dar ne spune ca Weber a fost uimit de modul in care reactioneaza la comenzi M35h si ca Vettel a declarat ca intalnirea dintre cei doi coechipieri a fost o mare distractie.

Vettel, care este ambasadorul oficial al firmei japoneze, va fi prezent la Salonul Auto de la Frankfurt pentru a ne dezvalui versiunea noua a conceptului  FX50 care ii poarta numele.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1973 :: 22.12MB