No SSO cookie

Webber ramane la Red Bull si in 2012

voteaza
(0/ 0)
Webber ramane la Red Bull si in 2012
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficialii Red Bull Racing au anuntat oficial ca Mark Webber a semnat prelungirea actualului sau contract si va ramane la echipa campioana si in 2012.

 
 

Speculatiile privind viitorul australianului Mark Webber in Formula 1 au luat sfarsit, oficialii Red Bull anuntand ca acesta a semnat prelungirea actualului sau contract. Astfel, Webber va alerga pentru echipa campioana si in sezonul 2012.

Ultimele luni au adus numeroase zvonuri cu privire la o posibila plecare a lui Webber de la Red Bull, oficialii echipei campioane fiind aparent nemultumiti de faptul ca acesta este constant invins de coechipierul sau, Sebastian Vettel. In plus, si australianul parea nesatisfacut de conditia sa la Red Bull, acolo unde Vettel era mai mereu avantajat de hotararile echipei.

Toate aceste zvonuri insa au fost spulberate, veteranul australian urmand a alerga si in 2012 la Red Bull. '' Vreau sa concurez in continuare la nivel inalt in Formula 1, asa ca nu a fost greu sa ma decid sa raman la Red Bull inca un sezon. '' a declarat Webber inaintea cursei de la Spa din acest week-end.

Christian Horner, managerul Red Bull, a dezvaluit ca negocierile cu Webber au fost foarte scurte, ambele parti dorind sa continue in aceasta formula. '' Cand ne-am asezat la discutii si am inceput sa vorbim despre 2012, era clar ca o sa ne intelegem rapid, in conditiile in care relatia noastra a fost una foarte de succes pana acum. '' a declarat Horner.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1300 :: 22.11MB