No SSO cookie

Lincoln MKS si MKT la LA Auto Show

voteaza
(0/ 0)
Lincoln MKS si MKT la LA Auto Show
Noutati-auto · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La Salonul Auto de la Los Angeles, Lincoln a prezentat noile MKS si MKT

 
 

Lincoln nu a reusit in ultimul timp sa creeze nicio o masina cu care sa atraga atentia cumparatorilor de masini de lux.

Si acest lucru s-a reflectat in vanzarile slabe ale brandului. In primele 10 luni ale anului, Lincoln a vandut 70.935 autovehicule in SUA (+1,2% fata de aceeasi perioada din 2010), in timp ce GM a vandut 124.985 Cadillac (+5,6%), iar Buick  a vandut 151.779 autoturisme (+19.9%).

In afara de sedanul MKZ (+31.7%) si crossoverul MKX (+5,3%), alte modele Lincoln au avut vanzari in scadere in acest an, MKS sedan livrand 9.824 vehicule (-18.9%) iar crossoverul MKT  4.126 de unitati vandute (-33.5% fata de anul trecut).

La Los Angeles Auto Show, marca premium a Ford a introdus versiunile actualizate ale MKT si MKS, la care, pe langa micile modificari exterioare, a adus si unele  imbunatatiri tehnice, cum ar fi sistemul de infotainment, in scopul de a recastiga interesul clientului.

Dar, in ciuda problemelor, in timpul prezentarii, Derrick Kuzak, vicepresedinte al grupului Ford, a reiterat angajamentul companiei Lincoln, spunand ca viitoarele modele Lincoln vor fi unice - cu alte cuvinte, nu doar modele de lux Ford. "Aceasta include mai multe investitii si produse de noua generatie”, a mai declarat Kuzak.

Asteptam si noi cu nerabdare noile produse Lincoln.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (4)

scris de sims

e totusi o masina clasica, are fanii ei care o vor scoate din impas

scris de ovyy

Daca facem referire la pret, Lincoln MKS variaza intre 40.000 si 50.000 de dolari pe piata americana, in functie de dotari.

scris de cameluss

Lincoln ar trebui sa isi revina pana nu e prea tarziu ,,

scris de ovyy

Noile modele MKS si MKT, indreptate catre clasa de lux...cel mai probabil vor avea succes in ASIA si SUA, si poate isi vor mai imbunatati procentajul vanzarilor.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2329 :: 22.11MB