No SSO cookie

INSIDE STORY: Land Rover prezintă interiorul noului Discovery Sport

voteaza
(0/ 0)
INSIDE STORY: Land Rover prezintă interiorul noului Discovery Sport
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Land Rover au prezentat o primă vizionare a interiorului noului Discovery Sport

 
 

Cei de la Land Rover au prezentat publicului larg o primă vizionare a interiorului noului Discovery Sport, ce urmează a fi lansat pe 3 septembrie.

Noul SUV premium este astfel primul membru al noii familii Discovery, fiind insiprat de conceptul Vision Discovery, iar noul SUV compact va avea și versiunea cu trei rânduri de scaune, adică 5+2 locuri.

În filmuleţul prezentat mai jos, pasionaţii auto pot vedea detalii din interiorul viitorului model al britanicilor, precum forma extrem de flexibilă şi relaxantă a scaunelor sau plafonul panoramic.

Gerry McGovern, director de design şi şef al biroului de creaţie, declară într-un comunicat: “Versatilitatea este un element fundamental al familiei Discovery, cele 5 + 2 locuri, spaţiul de încărcare generos şi poziţia în scaun foarte flexibilă arată că noul Discovery Sport merită cu adevărat să poarte emblema Discovery”.

În plus, noul Discovery Sport a trecut cu brio testele la care a fost supus. Nici cele mai neprietenoase terenuri nu l-au împiedicat să ajungă la destinație.

181 de prototipuri de testare, 11.720 teste desfăşurate pe mai mult de 1.000.000 km sunt cifrele oficiale prezentate de reprezentanţii mărcii britanice înainte de lansarea mondială.

Se pare că în timpul fazei de testare şi dezvoltare a vechiculului, acesta a fost testat, printre altele, în apă cu adâncimea de 60 cm, la temperaturi de la -36° la 42°, urcând pante de 40 de grade şi coborând pante de 45 de grade.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2440 :: 22.19MB