No SSO cookie

Land Rover Discovery – 1 milion de vehicule produse

voteaza
(0/ 0)
Land Rover Discovery – 1 milion de vehicule produse
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jaguar-Land Rover sarbatoreste producerea SUV-ului Discovery cu numarul 1 milion, printr-o calatorie din Marea Britanie pana in China.

 
 

Au trecut 23 de ani de cand Land Rover a introdus modelul Discovery in 1989, iar la fabrica Jaguar-Land Rover, Solihull, din Marea Britanie, a fost asamblat vehiculul cu numarul 1.000.000.

Discovery, care a intrat  pe piata ca un al treilea model asezat intre Range Rover si Defender, a stabilit un record de vanzari anul trecut,  cu aproape 45.000 de unitati vandute in peste 170 de piete din intreaga lume.

Pentru a sarbatori producerea vehiculului cu numarul 1 milion, Land Rover organizeaza o excursie speciala, in care vom vedea trei SUV-uri Discovery care vor  calatori din Birmingham, Marea Britanie, prin mai mult de o duzina de tari din Europa si Asia Centrala, pana va ajunge la Beijing, la Salonul Auto ce incepe pe 23 aprilie.

Calatoria va dura 50 de zile, Land Rover Discovery  parcurgand aproximativ 13000 km.

Phil Popham, Director de Vanzari Jaguar Land Rover a comentat: "Discovery este un vehicul extraordinar si merita sa fie implicat intr-o calatorie extraordinara.  Nu exista nici un vehicul mai bun pentru a calatori pe orice vreme si orice teren decat Discovery 4.

Aceasta expeditie istovitoare care va trece prin13 tari si care acopera 8.000 de mile, este o initiativa potrivita pentru a sarbatori vehiculul 1 milion."

Expeditia, care este denumita "calatorie de descoperire", isi propune sa stranga 1 milion de lire sterline pentru Federatia Internationala a Crucii Rosii si Semilunii Rosii (IFRC), pentru a sprijini proiectul de canalizare din Uganda.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2495 :: 17.79MB