No SSO cookie

Iata noul Land Rover Discovery 4 Armoured!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Land Rover Discovery 4 Armoured!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Land Rover a lansat primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul Discovery 4 Armoured. Acesta este un model blindat realizat de catre inginerii britanici pentru cei care doresc un SUV sigur.

 
 
Noul Land Rover Discovery 4 Armoured inlocuieste generatia anterioara Discovery 3, iar diferentele sunt evidente atat din punct de vedere al design-ului interior, cat si al performantei. Noul model a inlocuit vechiul V6 diesel de 2.7 litri cu noul propulsor V8 pe benzina de 5.0 litri, iar interiorul ofera un nivel mai ridicat de lux.

Cu toate ca modelul Armoured nu se diferentiaza la exterior de modelul standard, acesta este dotat cu un strat de protectie din otel. Stratul de protectie a fost dezvoltat impreuna cu specialistii in blindaj de la Centigon. Modelul Discovery Armoured face fata cu brio unei detonari de 15 kg de TNT, iar podeaua rezista la 2 grenade antipersonal.

Blindajul a crescut masa SUV-ului la 3.550 de kg, astfel ca Land Rover a folosit un sistem de suspensii pe aer si sistem de franare mai performant. Masa suplimentara a crescut viteza de accelerare 0-100 km/h de la 7.9 secunde la 10.6 secunde. 

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1886 :: 17.79MB