No SSO cookie

Lamborghini in proces cu un restaurant si un dealer de masini din Las Vegas

voteaza
(0/ 0)
Lamborghini in proces cu un restaurant si un dealer de masini din Las Vegas
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Logo-ul Lamborghini transformat in “Dal Toro“.

 
 

Va aminteste de ceva acest logo?

Daca raspundeti Lamborghini va spunem : aveti si nu aveti dreptate. Pentru ca nu este Logo-ul producatorul de autovehicule Bolognese. Nu este nici emblema companiei Tonino Lamborghini. Dar seamana izbitor cu emblema Lamborghini.

Acest logo apartine unui restaurant italienesc numit Dal Toro si a unui dealer de masini exotice din Las Vegas. Emblema apare nu doar in restaurant/showroom, aceasta apare si pe produsele comercializate.

Din aceasta cauza, producatorul italian Lamborghini vrea sa dea in  judecata firma ce foloseste acest logo, datorita, dupa cum declara producatorul italian, “imitarii marcii Lamborghini” si a “unei scheme elaborate ce face trimitere la marca Lamborghini”.

In timp ce reprezentantii Dal Toro au declarat ca asteapta sa primeasca o petitie pentru asta, Lamborghini se pregateste de proces.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2295 :: 17.79MB