No SSO cookie

Lamborghini Huracán LP 580-2

voteaza
(0/ 0)
Lamborghini Huracán LP 580-2
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Automobili Lamborghini a prezentat, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, noul Lamborghini Huracán LP 580-2, o versiune cu tracțiune spate a coupe-ului Huracán.

 
 

Un bolid de excepție, ale cărui principale atribute ne sunt dezvăluite de Mihaela Tudorică, brand manager pentru mărcile Bentley și Lamborghini în România.

Este un model care continuă tradiția mărcii de a crea modele pure, vizionare, bazate pe tehnologie. Și, nu trebuie uitat, încă de la început Huracán a fost dezvoltat cu intenția de a oferi clienților noștri atât modele cu tracțiune integrală, cât și modele cu tracțiune spate, iar noul venit se înscrie exact în această idee. Sportivul Huracán LP 580-2 cu tracțiune spate completează perfect familia Huracán existentă, oferind experiența și tehnologia de ultimă generație a modelului Huracán LP 610-4 cu tracțiune integrală și aspectul atrăgător al lui Huracán LP 610-4 Spyder”, a spus Mihaela Tudorică.

Cu un motor aspirat V10 de 5.2 l, care trimite o putere de 426 kW/580 CP către puntea spate, Huracán LP 580-2 are o greutate totală, fără plinuri, de doar 1,389 kg, cu 33 kg mai puțin față de versiunea cu tracțiune integrală. Distribuirea greutății pe punți este de 40% față, 60% spate, reducând astfel forța de inerție pe puntea față. ”Modul de gestionare a puterii complet nou, suspensiile modificate, sistemul de direcție îmbunătățit și sistemele de tracțiune și control al stabilității recalibrate, oferă conducătorului un control mult mai bun asupra automobilului, a dezvăluit brand managerul.

Lamborghini Huracán LP 580-2 este, cu siguranță, diferit față de omologul său cu tracțiune integrală, partea din față și cea din spate fiind redesenate. „S-a pus accent pe aspectul tânăr, proaspăt și mai ferm, evidențiindu-se, în același timp, și aerodinamica de excepție. Noile jante Kari de 19 inch consolidează aspectul dinamic al automobilului, iar anvelopele Pirelli PZero au fost dezvoltate exclusiv pentru automobilul cu sistemul de tracțiune spate”, mai adaugă Mihaela Tudorică.


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2092 :: 22.11MB