No SSO cookie

Editie speciala: Lamborghini LP720-4 50 Anniversario

voteaza
(0/ 0)
Editie speciala: Lamborghini LP720-4 50 Anniversario
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

O editie speciala Lamborghini Aventador care va debuta saptamana aceasta in China.

 
 

Cei de la Lamborghini se pregatesc sa aniverseze cei 50 de ani de existenta in cadrul Salonului Auto din Shanghai. Evenimentul va avea loc saptamana aceasta, mai exact sambata.

Pentru acest salon, italienii au pregatit o versiune aniversara a deja celebrului model Aventador. Editia speciala va purta numele LP720-4 50 Anniversario (e evident de unde se inspira numele).

Imaginile nu ar fi trebuit sa apara inca pe internet, insa se mai intampla si noi putem sa vedem cum arata acest model aniversar.

Cei de la Lamborghini au spus ca vor construi 100 de unitati LP720-4 50 Anniversario. Cat despre performante, sub capota acestui model dam de un motor modificat, care este in stare sa produca mai multi cai putere decat standardul V12 de 6.5 litri.

Astfel, cei ce vor achizitiona acest model se vor bucura de 710 cai putere. LP720-4 50 Anniversario va accelera de la 0 la 100 km/h in 2.9 secunde, iar viteza maxima va fi de 350 km/h.

Momentan acestea sunt detaliile de care dispunem. Pana cand vom beneficia de alte noutati, va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2689 :: 17.8MB