No SSO cookie

Imperium Automotive prezinta noul Bentley Continental GT Audentia

voteaza
(0/ 0)
Imperium Automotive prezinta noul Bentley Continental GT Audentia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tuning Bentley continental GT

 
 

Cu sediul central in orasul istoric  Edinburgh, in Scotia, Imperium Automotive este o casa de design, care se concentreaza pe marci ca Bentley si Bugatti.

Ultima lor oferta este un pachet editie limitata, numit "Audentia", pentru recentul Bentley Continental GT Coupe. „Audentia” se pare ca este o traducere din latina, care inseamna "indrazneala si curaj".

Pachetul Audentia include un aero kit care cuprinde un spoiler nou proiectat pentru fata,  cu grila la comanda si ornamente de aerisire, praguri laterale, un spoiler spate care incorporeaza un difuzor si noi tevi de esapament.

Imperium Automotive spune ca va produce doar 50 exemplare ale noului Imperium Bentley Continental GT Audentia, cu preturi pentru pachet incepand de la aprox. 28.600 euro. Comenzile se pot da deja, clientii primind masina in aproximativ doua luni.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2809 :: 17.79MB