No SSO cookie

Bentley Continental GT tunat de Amari Design

voteaza
(0/ 0)
Bentley Continental GT tunat de Amari Design
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Amari Supercars este unul dintre cei mai mari dealeri auto din Marea Britanie. De curand s-au decis sa intre in lumea tuningului, astfel ca au creat compania Amari Design. Cel mai recent model realizat de britanici este un Bentley Continental GT de 750 CP.

 
 
Amari Design a impresionat lumea tuning-ului la inceputul anului prin lansarea unui pachet special pentru modelul Lamborghini Gallardo. Acum a venit randul puternicului Bentley Continental GT. Acesta a primit un nou pachet aerodinamic si o serie de modificari mecanice.

Pachetul aerodinamic este format dintr-o noua bara frontala dotata cu lumini LED, praguri laterale, o capota noua, un eleron montat pe portbagaj, un difuzor spate si un nou sistem de evacuare. Modificarile exterioare sunt completate de un nou set de jante imbracate in anvelope de performanta. Interiorul este imbracat in piele Napa si Alcantara si diferite insertii din fibra de carbon.

Modificarile mecanice consta in imbunatatirea sistemului de evacuare si recalibrarea ECU-ului, astfel ca puterea totala a fost ridicata la 750 CP. Tunerul britanic a declarat, ca informatiile cu privire la performantele noului model vor fi oferite inainte de lansarea oficiala a pachetului de tuning.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2282 :: 17.78MB