No SSO cookie

Cei de la Ford produc cel mai economic Fiesta din istorie

voteaza
(0/ 0)
Cei de la Ford produc cel mai economic Fiesta din istorie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Ford au dat startul productiei celui mai economic Fiesta din istorie. Acesta va consuma doar 3.3 l/100km. Un raport excelent.

 
 

Sub titulatura Ford Fiesta ECOnetic Technology, modelul face parte din segmentul sub-compact si va fi produs la uzina din Koln.
Masina va fi echipata cu un propulsor diesel de 1.6 litri TDCI si va dispune de 95 de cai putere si 205Nm. Astfel, consumul mediu va fi de numai 3.3 litri la 100 de km iar valoarea emisiilor nu va depasi 87g/km.
Pentru a obtine aceste valori, versiunea se foloseste de un sistem start-stop, sistem de recuperare a energiei folosite la franare, de un mod de rulare Eco si de un indicator de schimbare a treptei de viteza.
Acest tip de motorizare va fi disponibil pe toate variantele de caroserie, fie ca vorbim de varianta cu trei usi sau de cea cu cinci usi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1550 :: 17.78MB