No SSO cookie

Iata ce modificari vor fi aduse programului Rabla in 2013

voteaza
(5/ 1)
Iata ce modificari vor fi aduse programului Rabla in 2013
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Programul Rabla isi va face aparitia si in 2013. De aceasta data insa, vor exista si o serie de modificari.

 
 

Programul Rabla ar putea sa isi reia cursul incepand cu luna martie a acestui an. Odata cu reintroducerea programului vor veni si o serie de modificari. In primul rand va creste valoarea primei de casare, de la 3800 lei la 1500 euro.

Programul Rabla ar urma sa inceapa in primavara si s-ar aplica autovehiculelor Euro 1, Euro 2 si non-euro.

Rovana Plumb a declarat ca se discuta ca reducerea la achizitionarea unei masini noi sa se faca in schimbul unui singur voucher. In momentul de fata cei ce doresc sa achizitioneze o masina noua pot prezenta pana la trei astfel de vouchere.

Chiar si Victor Ponta a facut o serie de declaratii pe marginea acestui subiect: "Ar trebui sa fie un singur tichet, iar aceasta facilitate sa fie pentru cel care isi caseaza masina, nu pentru cel care o tranzactioneaza, pentru ca este un fel de bursa ilegala a tichetelor, nereglementata si neimpozitata".

In momentul de fata, aceste tichete sunt acordate proprietarilor care isi caseaza masinile prin firmele de colectare care primesc voucherele de la Administratia Fondului de Mediu.

Programul Rabla a avut un mare succes la noi. In 2010 au fost casate 186.854 masini si au fost cumparate in jur de 60.000 de masini noi cu ajutorul tichetelor. In 2011 au fost casate 116.641 masini si au fost cumparate in jur de 40.000 de masini noi.

Ramane sa vedem cand va incepe programul Rabla si daca vor mai exista si alte modificari pe langa cele mentionate mai sus.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2209 :: 22.15MB