No SSO cookie

Programul "Rabla" 2012 se intoarce - 15.000 de tichete disponibile

voteaza
(5/ 1)
Programul
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

"Rabla" revine pe plaiurile mioritice. De aceasta data ne sunt puse la dispozitie 15.000 de tichete. Daca vreti sa aflati mai multe, va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Iata ca a doua intalnire cu programul Rabla 2012 pentru persoanele fizice e aici. Cei de la Administratia Fondului pentru Mediu au scos la lumina un buget de 57 de milioane de lei pentru acest program. Daca ne uitam la suma va spunem ca vor fi scoase din uz 15.000 de vehicule mai vechi de 10 ani.
Tichetele vor fi repartizate de astazi catre diversi colectori, iar persoanele fizice care au in proprietate masini mai vechi de 10 ani sunt indreptatiti sa ceara tichetul norocos.
In cazul persoanelor juridice se mai asteapta depunerea dosarelor. Aceasta actiune desfasurandu-se intre 23 aprilie - 31 august.
Ca in trecut, prima de casare este de 3800 lei. Va mai spunem ca in prima sesiune a programului au fost achizitionate 8006 masini dintre care 3661 au fost de productie autohtona.
Conform legii, proprietarii de masini mai vechi de 10 ani trebuie sa mearga la REMAT cu actele de proprietate si cu documentele de la politie din care sa rezulte radierea din circulatie. Va mai spunem ca autoturismele trebuie sa fie in stare de functionare. In schimbul documentatiei mai sus mentionate, veti primi celebrul tichet in valoare de 3800 lei.
Daca aveti o masina mai veche de 10 ani si vreti sa o schimbati, acum ar fi momentul ideal sa o faceti.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2497 :: 22.11MB