No SSO cookie

Ce pregatesc producatorii auto dupa programul Rabla 2012?

voteaza
(5/ 1)
Ce pregatesc producatorii auto dupa programul Rabla 2012?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa cititi acest articol daca sunteti curiosi sa aflati ce discounturi pregatesc producatorii auto pentru noi.

 
 

Programul "Rabla 2012" s-a incheiat si reducerile pentru achizitia unui autoturism nou au disparut. Avand in vedere acest lucru, producatorii auto au fost nevoiti sa apeleze la diferite discounturi de iarna pentru a mentine nivelul vanzarilor.

Cele mai multe astfel de reduceri sunt cumulate tot mai mult cu diferite oferte de finantare, in conditiile in care multi clienti au parte de greutati cand vine vorba de un credit luat de la o banca.

Dora Pasare, Brand Manager Renault a declarat: "Promotiile de care pot beneficia clientii persoana fizica au crescut in medie cu 500 de euro in luna decembrie fata de noiembrie. De asemenea, clientii pot accesa si oferte speciale de finantare in leasing".

Cu oferte de iarna au venit si cei de la Dacia, care ofera reduceri de pana la 1000 de euro pentru modelele Logan si Sandero din vechea generatie.

Cat despre statistici, analistii se asteapta ca luna decembrie sa fie in trend cu restul lunilor din 2012, adica in scadere cu aproximativ 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Dora Pasare, Brand Manager Renault a declarat: "Avand in vedere sezonalitatea, numarul redus de zile lucratoare, dar si finalul programului de casare, luna decembrie se va situa sub nivelul lunii noiembrie ca si rezultate cu aproximativ 10%. Acelasi rationament este valabil si pentru piata locala".

Acestea fiind zise, ramane sa vedem ce se va intampla in anul 2013 cu piata auto romaneasca. In continuare noi asteptam impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2570 :: 22.17MB