No SSO cookie

Honda Civic lipseste de pe stoc din cauze naturale

voteaza
(0/ 0)
Honda Civic lipseste de pe stoc din cauze naturale
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cauzele pentru care nu se mai gaseste Honda Civic pe piata internationala, sunt de ordin natural.

 
 

Honda si-ar dori sa vanda cat mai multe unitati ale modelelor sale, in special Civic, caci despre asta vorbim acum. Insa Civic, in versiunea actuala, lipseste de pe piata. Despre penuria de Civic-uri, Chick Schifsky, purtator de cuvant al American Honda Motor Co a declarat:

"Vanzarile modelului Civic sunt scazute dintr-un motiv foarte simplu: stocurile foarte reduse ale dealerilor, ca rezultat al lipsei de piese (necesare fabricarii masinilor), ce a survenit in urma Marelui Cutremur care s-a abatut asupra estului Japoniei, la inceputul acestui an, aproape ca a oprit de tot prductia Civic, model 2012. Este o problema ce tine de oferta, nu de cerere. Pur si simplu nu exista Civic-uri pe stoc."

Dar nu numai cutremurul urmat de tsunami au produs decalaje pe liniile de productie, actualele inundatii din Thailanda "vor fi cauza altor intarzieri in procesul de productie" a continuat Schifsky. Cu alte cuvinte, daca aveti de gand sa va cumparati acum un Civic, este posibil sa va treziti pe o lista de asteptare.


Cu toate acestea, trebuie mentionat ca statisticile efectuate arata ca raspunsul publicului la modelul Civic nu este acela la care s-a asteptat compania Honda, ducand la posibilitatea unui proces de modificare al masinii, intr-un timp ce poate fi definit ca fiind mai degraba curand, decat mai tarziu.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de carmenflorin

Design absolut senzational, chiar si dupa atatia ani ! Honda o sa-si revina repede, asa ca nu trebuie sa ne facem griji.

scris de sims

din pacatele efectele dezastrului se fac simtite si azi

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3981 :: 17.8MB