No SSO cookie

Honda va face un facelift modelului Civic in 2013

voteaza
(0/ 0)
Honda va face un facelift modelului Civic in 2013
Noutati-auto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Criticile aduse modelului Civic de media si de clienti au facut ca Honda sa programeze un facelift mai devreme decat era initial programat

 
 

Primirea pe piata americana a Honda Civic a fost una foarte dura pentru modelele sedan si coupe, mass-media facand remarci negative cu privire la stilul invechit si materialele ieftine din interior.

Consumer Reports a dat lovitura finala: intr-un raport recent, publicatia a descris modelul ca "fara substanta" si cu un interior care "se simte ieftin, o cadere de la modelul Civic anterior".

Ca rezultat, Honda Civic  s-a clasat pe locul al doilea in ultimul raport CR si si-a pierdut eticheta "recomandat" pentru prima data.
Chiar dacă Civic a fost cea mai populara masina in iunie, datorita, in parte, marketingului, cererea a scazut brusc dupa aceea.

Honda a facut o intoarcere de 180 grade si a recunoscut ca poate critica era justificata: "Luam feedback-ul in serios, indiferent de la cine este si vom actiona in consecinta", a declarat vicepresedintele executiv American Honda, John Mendel, in timpul lansarii pentru mass-media a CR-V.

Initial, facelift-ul la mijlocul vietii a fost programat in primavara anului 2014, dar Mendel a spus ca ar putea avea loc mai devreme, in 2013.

Cu toate acestea, Mendel recunoaste ca datorita celorlalte probleme cu care se confrunta Honda, cum ar fi yenul puternic si penuria de piese ca urmare a inundatiilor din Thailanda, el nu se poate angaja la un termen limita: "Nu stiu cat de mult putem face si cat de repede. Dar comentariile Consumer Reports si ale clientilor nostri nu au trecut neobservate."

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (3)

scris de carmenflorin

Arata foarte dragut,dar mai frumos era civicul standard.

scris de ovyy

Este bine venit un facelift pentru Honda Civic.

scris de sims

faceliftul e la moda, daca s-ar putea de cateva ori pe an ar fi si mai bine :)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2208 :: 17.78MB