No SSO cookie

Noile modele Honda Civic Sedan şi Coupe pentru Europa

voteaza
(0/ 0)
Noile modele  Honda Civic Sedan şi Coupe pentru Europa
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Honda Civic pregăteşte debutul european la Frankfurt Motor Show 2011.

 
 

O privire prin fişierele Oficiului  European de brevete a dezvăluit imagini cu  Honda Civic , proaspăt lansată în America de Nord, în două variante : sedan cu patru uşi si coupe cu două uşi.

Având în vedere că piaţa europeană va avea propria versiune personalizată de Civic, Honda pur şi simplu a vrut să-şi acopere spatele, ca cei mai mulţi dintre competitori, în cazul în care un alt producător (posibil din China) are vreo idee nebună.
Cu toate acestea, este posibil ca Honda să lanseze şi modelul limuzină cu patru uşi în anumite ţări europene, pentru a concura cu Volkswagen Jetta. Cu excepţia unei versiuni de  Civic Sedan,  văzut în acest set de imagini, care dispune de stopuri uşor modificate cu benzi suplimentare, care se extind spre numărul de inmatriculare, nu există alte diferenţe faţă de modelul Civic lansat în America de Nord.

Versiunea europeana a modelului compact Honda va avea premiera mondială la viitorul salon auto de anul acesta, din septembrie, la Frankfurt. Va fi disponibil în două variante, cu cinci uşi şi cu trei uşi. Producatorul japonez a confirmat, de asemenea, dezvoltarea unui motor de cilindree mai  mica, turbo diesel, care va fi plasat, în oferta Honda, imediat sub unitatea de  2.2 litri i-DTEC.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3159 :: 17.79MB