No SSO cookie

GM redeseneaza bateriile

voteaza
(0/ 0)
GM redeseneaza bateriile
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dupa ce bateriile de pe Chevrolet Volt au intrat sub lupa celor de la NHTSA, GM a hotarat sa le refaca si a oprit vanzarea modelului Ampera

 
 

V-am anuntat deja ca cei de la General Motors vor inlocui masinile proprietarilor de Volt pe toata perioada cercetarilor, in cazul in care acestia vor dori acest lucru.

In aceasta perioada, General Motors va colabora cu cei de la NHTSA pentru a vedea care este cauza incendiilor care se produc dupa un impact. Ei s-au gandit ca o modalitatea de a scapa de aceste probleme ar fi redesenarea bateriilor, care sunt fabricate in Coreea de Sud.

"Vrem sa asiguram siguranta clientilor nostri  asa ca vom lua o pauza si vom reproiecta bateria” a declarat pentru Reuters CEO-ul GM Dan Akerson.

GM a reactionat rapid dupa ce NHTSA a initiat o ancheta oficiala cu privire nu doar la modelul Volt, ci la bateriile litiu-ion in general, chiar daca nu au fost raportate incidente pana in prezent de la cei aproape 5500 proprietarii Volt, incendiile avand loc doar in urma testelor de impact.

Vanzarile Opel Ampera, versiunea europeana a modelului Volt, sunt, de asemenea, puse in asteptare, pana cand inginerii GM si autoritatile federale ajung la o concluzie asupra riscului de incendiu.

Akerson este increzator ca intreaga problema va fi rezolvata: "Este o masina  sigura. Vrem doar sa ne asiguram ca sunt respectare toate  protocoalele post-accident. Vrem  de asemenea sa ne asiguram ca toate intrebarile au fost puse si ca nu exista nici o neintelegere despre masina”.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de bogdan7817

Se pare ca pana la urma chiar e o problema cu aceste baterii

scris de carmenflorin

Parerea mea este ca s-au cam grabit cu lansarea, daca mai faceau cateva teste nu se ajungea aici.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1714 :: 17.78MB