No SSO cookie

Jay Leno a condus Volt 10.000 de mile doar electric

voteaza
(0/ 0)
Jay Leno a condus Volt 10.000 de mile doar electric
Noutati-auto · · 5 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jay Leno, proprietar al unui Chevrolet Volt, a venit la LA Auto Show pentru a ne povesti despre realizarea sa

 
 

Jay Leno, unul dintre primii proprietari de Chevrolet Volt, a mers mai mult de 10.000 de mile, fara a alimenta vreodata si cu benzina.

Da, ati citit corect: Leno are inca in  rezervor acelasi combustibil ca in decembrie 2010, adica cu 11 luni in urma, cand si-a achizitionat masina.

"Imi place energia electrica atunci cand am nevoie de ea dar si benzina atunci cand am nevoie s-o folosesc", a declarat Leno. "Am de mers 28 mile pana la studio in fiecare zi, apoi  merg la cumparaturi, fac comisioane, parchez, aproximativ 40 mile sau cam asa ceva. Apoi bag masina in priza, dar daca am nevoie pentru a calatori mai departe, masina este gata pentru asta."

Leno nu este singurul proprietar de Volt care a mers peste 10.000 de mile, fara a vizita vreo benzinarie. Edward Ellyatt, a carui traseu zilnic este de  41 mile, face parte dintre ei. "Gasesc, de obicei, o priza de 120V in parcare si intreb daca o pot folosi cat merg la cumparaturi sau servesc masa . Daca stau in acea locatie o ora sau doua, se incarca suficient, iar eu pot ajunge acasa unde pot reincarca bateriile”.

Leno, Ellyatt si  alti proprietari de Volt, care au pe kilometraj cinci cifre, vor primi o insigna "10000 Electric Mile".
Un sondaj realizat de catre Chevrolet a relevat ca proprietarul unui Volt umple rezervorul cu benzina o data pe luna si calatoreste in medie  900 mile intre vizitele la benzinarie, adica consuma aprox. 2,6 l/100 km.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (5)

scris de carmenflorin

masinile electrice vor fi masinile viitorului

scris de sims

pai doar e jay leno la el totul e posibil :)

scris de MaryCris

mda,tehnologia avanseaza cu pasi mari..

scris de cameluss

10.000 de mile fara nici o alimentare ,,,pare de necrezut

scris de ovyy

Sa mergi peste 10.000 de mile, fara a vizita vreo benzinarie, este ceva de vis pentru noi, unde benzinarii scumpesc combustibilii de la luna la luna.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2034 :: 17.79MB