No SSO cookie

Un Corvette pentru un Volt!

voteaza
(0/ 0)
Un Corvette pentru un Volt!
Noutati-auto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

General Motors va inlocui masinile proprietarilor de Volt pe perioada anchetei NHTSA, cu orice masina GM

 
 

Chiar daca se afla intr-o ancheta a NHTSA, General Motors nu este prea afectat , acest lucru generand chiar o publicitate pozitiva.

General Motors coopereaza cu Agentia de siguranta in problema bateriilor Li-Ion care iau foc, dar doar in urma unui impact. Pentru ca proprietarii de Volt sa fie multumiti, pentru cei care au „frica de foc”, pana la terminarea anchetei, general Motors este dispus sa le inlocuiasca masina, gratuit, cu orice masina GM. In plus, acestia vor primi si un numar de telefon al unui angajat al GM, care le va oferi orice informatie au nevoie pe toata perioada inlocuirii.

Presedintele General Motors America de Nord, Mark Reuss, va trimite o scrisoare catre toti proprietarii actuali de Volt, informandu-i de inlocuirea gratuita.

Printre masinile GM se numara si Corvette, dar purtatorul de cuvant al GM, Greg Martin, nu crede ca multi dintre proprietarii de Volt vor dori sa ia una. "Teoretic, daca vrei sa iei un Corvette, consilierul te va ajuta sa obtii unul. Evident, intentia acestui program nu este de a oferi un Corvette pe termen lung, pentru testare, dar prioritatea noastra este sa ne asiguram ca clientul este multumit."

Pe de alta parte, Martin spune ca  nu se asteapta ca multi proprietari sa solicite autovehicule ca Corvette ZR1 sau Camaro SS, deoarece tipul de persoana care cumpara un Volt este ecologist si nu este  interesat de masinile sport puternice.

Daca ati avea posibilitatea sa va inlocuiti masina electrica cu una sport ati face-o? Cat de  ecologist sa fii sa nu-ti doresti sa simti vibratiile unei masini sport, adrenalina care sa-ti patrunda prin vene la o viteza de 300 km/h? Probabil GM nu va face fata cererilor de masini sport, chiar daca proprietarii de Volt nu vor beneficia de ele decat cateva saptamani.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (3)

scris de ovyy

General Motors este o firma mare, iar optiunea aleasa de ei nu stiu daca este pe placul tuturor.

scris de bogdan7817

Acum si daca nu-ti era frica de problemele de la volt tot parca ai schimba masina cu ceva mai tare, chiar si penrtu o mica perioada de timp

scris de carmenflorin

trebuia sa i-a si o astfel de masura

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1883 :: 17.79MB