No SSO cookie

Frankfurt preview: 96 g/km pentru Honda Insight 2012

voteaza
(0/ 0)
Frankfurt preview: 96 g/km pentru Honda Insight 2012
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Honda Insight 2012 va fi unul dintre punctele forte ale japonezilor la Frankfurt 2011.

 
 

Lansarea modelului Honda Insight 2012 la Frankfurt Motor Show (IAA) 2011 in luna septembrie reafirma angajamentul Honda de reducere a nivelului de emisii de CO2.

Insight 2012 este acum chiar mai prietenos cu mediul, cu emisii de doar 96g/km de CO2. Consumul de combustibil si nivelul de emisii au fost ameliorate prin imbunatatirea aerodinamicii si cresterea eficientei trenului de rulare. Frecarile reduse in interiorul motorului, cutia de transmisie CVT si un sistem de climatizare cu o izolare termica marita – toate contribuie la reducerea consumului.

Honda Insight primeste de asemenea un design exterior actualizat, ce include o noua grila frontala. Spoilerul posterior este acum mai subtire, iar impreuna cu elementele hayonului si motorul stergatorului lunetei, care a fost micsorat, contribuie la cresterea vizibilitatii in spate.

Confortul si stabilitatea au fost imbunatatite prin modificari ale setarilor motorului si suspensiei. Dotarile din interior au fost de asemenea imbunatatite, cu o nota de calitate ridicata.

Mai multe detalii vor fi anuntate la lansare, de unde Masini.ro va transmite de la standul Honda.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3153 :: 22.11MB