No SSO cookie

Frankfurt preview: succesorul modelului Land Rover Defender

voteaza
(0/ 0)
Frankfurt preview: succesorul modelului Land Rover Defender
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Land Rover ofera primele detalii ale noului concept DC100.

 
 

Putine modele au avut o istorie atat de indelungata precum cea avuta de Land Rover Defender. Este una dintre legendele lumii auto si inlocuirea sa nu este o sarcina usoara. Insa exact asta doreste Land Rover sa faca.

Noua orientare propusa de Jaguar- Land Rover (JLR) este supusa trendului actual, care are ca linie directoare reducerile de tot felul. Si cand ne referim la reduceri nu avem deloc in cap reducerile aplicate pretului de vanzare. Si pentru a avea o mai buna idee despre ceea ce pregateste JLR, iata conceptul DC100, care va fi prezentat oficial la Frankfurt 2011.

Unica fotografie, pusa la dispozitie de compania producatoare, infatiseaza un vehicul care a imprmutat cateva linii de la modelul FJ Cruiser, insa cu un design mult mai simplu si mai curat, facut parca sa se incadreze perfect, mai degraba pe o plaja insorita, decat in varful unui munte inzapezit. Si cam la asta se reduce lista de detalii din acest preview.


Mai multe, va vom oferi direct de la Frankfurt Motor Show 2011, unde echipa Masini.ro va fi prezenta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1702 :: 17.78MB