No SSO cookie

Ford Transit Custom Sport Van

voteaza
(5/ 1)
Ford Transit Custom Sport Van
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre aceasta versiune Ford Transit Custom Sport Van care va veni cu o serie de modificari interesante.

 
 

Europenii care doresc sa achizitioneze noul Ford Transit Custom trebuie sa stie ca in curand vor avea parte de o noua varianta, Sport Van. Aceasta va include o serie de modificari estetice care vor aduce un mare plus aspectului.

Clientii ar trebui sa fie fericiti avand in vedere ca vor avea la dispozitie si sase variante de culori (Panther Black, Atlantic Blue, Moondust Silver, Midnight Sky Grey, Stratosphere Blue si Titanium Gray).

Ford Transit Custom Sport Van va beneficia de modificari si la nivelul caroseriei, mai ales in partea din fata. Se vor adauga o serie de jante noi de 18 inch, precum si o serie de elemente grafice care vor accentua aspectul sport.

La interior, aceasta versiune va beneficia de tapiterie din piele, de sistemul vocal Ford SYNC, precum si de un sistem audio performant.

Sub capota, vom da de un motor diesel TDCI Duratorq de 2.2 litri care este in stare sa produca 153 cai putere si 385 Nm. Momentan acestea sunt informatiile pe care le avem la indemana. Speram ca in viitorul apropiat sa revenim cu mai multe detalii, precum si cu o galerie foto.

In continuare noi va invitam sa ne lasati impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2946 :: 22.11MB