No SSO cookie

Ford Fiesta ST Hot Hatch va debuta la Los Angeles

voteaza
(5/ 1)
Ford Fiesta ST Hot Hatch va debuta la Los Angeles
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre noul Ford Fiesta ST Hot Hatch, model ce va debuta saptamana aceasta.

 
 

Anul trecut, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, cei de la Ford au prezentat un concept interesant bazat pe modelul Fiesta ST. Ei au spus ca acel concept ar urma sa fie comercializat strict pe piata americana.

De atunci a trecut ceva timp si iata ca avem primele vesti oficiale. Cei de la Ford vor prezenta modelul de serie Ford Fiesta ST Hot Hatch in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment ce va avea loc saptamana aceasta. El va fi comercializat strict pe piata americana si canadiana. Spre deosebire de modelul european care a fost lansat in cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie, acesta va fi oferit doar in varianta hatch cu cinci usi.

Chiar si asa, cei de la Ford au o surpriza pentru americani. Chiar daca modelul american beneficiaza de acelasi motor ca versiunea europeana (1.6 litri EcoBoost), acesta este mai puternic. Modelul va produce 197 cai putere si 290 Nm in timp ce versiunea europeana produce 178 cai putere si 240 Nm.

Producatorul va oferi modelul cu o cutie manuala in sase trepte, cu tractiune pe partea din fata. Consumul mediu ar trebui sa fie in jur de 6.9 litri/100 km. In plus, Ford Fiesta ST Hot Hatch beneficiaz si de un sistem de franare performant, precum si de suspensii sport de 15mm.

Ramane sa beneficiem de mai multe detalii, dar si de mai multe imagini dupa debutul din cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2083 :: 17.78MB