No SSO cookie

TUNING: Ford Mustang Fastback 1969

voteaza
(5/ 1)
TUNING: Ford Mustang Fastback 1969
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre acest program de tuning interesant, realizat de Retrobuilt.

 
 

La o prima vedere ati avea impresia ca vedeti un model Ford Mustang Mach 1 Fastback din anul 1969. Totusi, nu este chiar asa.

Sub toate aceste modificari se ascunde de fapt un Ford Mustang GT 2013. De aceasta lucrare sunt responsabili cei de la Retrobuilt, o companie de tuning din Lamar, Missouri, SUA. Sub capota acestui model dam da un motor V8 de 5.0 litri care este in stare sa produca 420 de cai putere.

Compania are foarte mult succes si nu e de mirare avand in vedere ca ofera lumii modele noi sub forma clasicelor muscle cars. Ele fac parte din istoria americanilor si de ce sa nu recunoastem ca sunt niste masini atragatoare in ciuda consumului exagerat.

Motorul actualului model este un Coyote V8 de 5.0 litri care produce 420 de cai putere. Compania ofera posibilitatea clientilor sa aleaga intre o cutie de viteze manuala in sase trepte si o cutie de viteze automata in sase trepte. A mai fost instalat si un sistem de evacuare performant, precum si un nou set de suspensii.

Pentru a se accentua aspectul clasic, s-au adaugat si o serie de elemente grafice care fac trimitere la vechile modele din anii '60 si '70. Desi aspectul e unul vechi de 40 de ani, performanta e din zilele noastre. In continuare va invitam sa urmariti materialul video de mai jos.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1587 :: 20.12MB