No SSO cookie

Fiat 500 primeste calificativul maxim de la IIHS

voteaza
(0/ 0)
Fiat 500 primeste calificativul maxim de la IIHS
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) a testat Fiat 500 si i-a acrodat punctajul maxim.

 
 

Foarte multa lume devine sceptica cand vine vorba despre siguranta pe care ti-o poate oferi o masina de mici dimensiuni. Acum insa, la intrebarea "este o masina mica sigura?", raspunsul poate fi: "da, daca este un Fiat 500".

Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) a testat Fiat 500 si i-a acordat calificativul Top Safety Pick, ceea ce se traduce in cele cinci stele Euro NCAP, sau poate chiar mai mult, dat fiind faptul ca regulile IIHS sunt, zice-se, mult mai severe decat ale europenilor. Pana acum, in afara Fiat 500, doar Ford Fiesta a mai primit calificativul Top Safety Pick, asta cand vorbim despre clasa mica de masini.


Unicul amendament adus de IIHS intru acordarea Top Safety Pick a fost ca acesta este valabil numai modelelor produse dupa luna august 2011. De la aceasta data, scaunul soferului a suferit cateva modificari constructive, menite sa sporeasca siguranta conducatorului auto, iar masinile fara aceste modificari nu ar reusi sa depaseasca calificativul "satisfacator" in ceea ce priveste siguranta.


Vanzarile Fiat sunt mai mult decat slabe in SUA, ceea ce pentru nationalismul american ar fi vesti bune, ajutand Chrysler sa iasa la lumina, insa acum, in ura testelor americane asupra Fiat 500, yankeii primesc un raspuns clar la intrebarea "Ce se intampla daca te lovesti de o camioneta F-150?"

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3474 :: 22.19MB