No SSO cookie

Chevrolet Volt si Nissan Leaf sunt cele mai sigure vehicule electrice, potrivit IIHS.

voteaza
(0/ 0)
Chevrolet Volt si Nissan Leaf sunt cele mai sigure vehicule electrice, potrivit IIHS.
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

IIHS a acordat calificativul "Top Safety Pick" modelelor Chevrolet Volt si Nissan Leaf, in urma testelor pentru siguranta.

 
 
Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) a efectuat primele teste privind siguranta, asupra unui grup de venicule electrice, in urma carora atat Chevrolet Volt, cat si Nissan Leaf au primit calificativul "Good" la testelor de coliziune. Testele la care au fost supuse vehiculele electrice sunt identice cu cele la care sunt supuse toate vehiculele, indiferent de combustibilul folosit la punerea lor in miscare, anume coliziuni frontale, laterale, la partea din spate si testul rasturnarii.


Cele doua vehicule electrice s-au alaturat unui grup format din alte 80 de masini, care au primit calificativul "Top Safety Pick", ceea ce reprezinta echivalentul celor cinci stele Euro NCAP. Trebuie mentionat faptul ca in urma unor testari anterioare, atat Toyota Prius, sau Honda Insight, au fost notate la fel, primind calificativul "Top Safety Pick", in ciuda faptului ca IIHS a testat si vehicule electrice care nu au reusit sa se dovedeasca a fi si sigure, nu numai economice.


Si pentru ca unora li se pare amuzant sa priveasca scenele in care masini nou-noute sunt distruse in numele stiintei si cercetarii, am adaugat si un videoclip inregistrat cu ocazia testelor respective, pe langa o ampla galerie foto avand acelasi subiect.





                                                                        Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3005 :: 22.19MB