No SSO cookie

Hyundai Equus primeste maximum de puncte la testele IIHS

voteaza
(0/ 0)
Hyundai Equus primeste maximum de puncte la testele IIHS
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Insurance Institute for Highway Safety, varianta americana a Euro NCAP a dat calificativul maxim modelului Hyundai Equus.

 
 
Hyundai Equus, cel mai mare si mai costisitor model produs de Hyundai, care insa nu este disponibil in Romania si nici in majoritatea pietelor europene, a primit din partea IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) calificativul Top Safety Pick, adica echivalentul celor cinci stele Euro NCAP.


Equus a primit calificativul "Bine" la rezultatul testului impactului frontal, lateral, in caz de rasturnare si in cazul impactului din sate. Equus a reusit, de asemenea, sa treaca cu succes de proba cea mai grea, aceea a rezistentei plafonului, unde masina coreeana a reusit sa demonstreze ca poate suporta o forta de apasare echivalenta cu de 4,87 ori greutatea sa. Pentru a primi acest calificativ, din partea IIHS, o masina trebuie sa poata suporta o forta de apasare echivalenta cu cel putin de 4 ori greutatea sa totala.
Equus are in dotarea standard sistemul de control electronic al stabilitatii, un alt punct obligatoriu pentru a spera la obtinerea calificativului Top Safety Pick.


Alaturat aveti o galerie in care puteti vedea cum un sedan de lux, in valoare de 60.000 USD este distrus in numele stiintei si sigurantei.


Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1881 :: 17.79MB